Sots-campions de Lliga!!!

Gran èxit del Siuranenc A en la "nova Lliga Catalana" que per primera vegada ha enfrontat a tots els equips de Catalunya sense la tradicional divisió territorial. El nostre equip, format per en Mario Lucero, Josep Perea, Jorge Bort, Ferran Herrera i David Basco, s'ha classificat en segona posició, a només10 punts del Tàrrega, un cop sumats els punts de les 8 partides disputades.

En dues setmanes es presenta un nou repte pel primer equip del club. El dia 6 de juny se celebra a Igualada el Campionat de Catalunya de Clubs, amb la participació del Nayox Seat Tàrrega, Termites Llefià, Vinaròs, Torà i la Penya del Bistec a més del Siuranenc d'Horta.

Pel què fa als altres equips del club, el Siuranenc B s'ha classificat en 11a posició de Segona Divisió, mentre que els equips D i C han estat respectivament 12è i 14è de tercera.

A banda del Campionat de Clubs, els reptes pendents de la temporada són la 6a jornada dels Circuits Individuals, el Campionat de Catalunya Individual, la Copa Generalitat, i l'organització a les nostres pistes del Campionat de Catalunya Individual Infantil el proper dissabte 12 de juny.

Com sempre, el Siuranenc compromès amb les bitlles catalanes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *