El Siuranenc A líder de la Lliga Catalana 2021

Aquest cap de setmana es disputa la tercera jornada de la Lliga Catalana de Bitlles 2021, i de moment, amb els resultats de les dues primeres jornades, el Siuranenc A lidera la classificació de la Primera Divisió. El nostre equip porta un total de 1208 punts (302 de mitjana), i avantatge amb 16 punts al Torà, segon classificat, mentre que en tercer lloc hi trobem al Termites A, amb 1183 punts.

Degut a la pandèmia, la temporada de bitlles ha començat més tard del previst, i les competicions s'han hagut d'adaptar a un calendari reduït i a totes les mesures de sanitàries de prevenció. Dues novetats importants són que la Lliga es disputa a la "suma de punts de joc", i que els equips estan formats per 4 bitllaires. Una altra novetat, molt important al nostre entendre, és que, per primera vegada, tots els equips participen en la mateixa competició.

Pel què fa a la resta d'equips del nostre club, el Siuranenc B ocupa la 10a posició de Segona Divisió, mentre que els equips C i D, que competeixen a Tercera Divisió, ocupen les posicions 16 i 13 respectivament.

Esperem que els resultats d'aquest cap de setmana siguin tant bons com en jornades anteriors i que el primer equip del Siuranenc continuï al capdamunt de la classificació de primera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *