La Marta torna de Guatemala amb 5 medalles

La Selecció Catalana de Bowling Six ha tornat de Guatemala carregada amb 9 medalles, després d'haver participat a la 2a Copa Intercontinental, a la ciutat d'Antigua (Patrimoni de la Humanitat des l'any 1979). L'enfrontament entre la selecció catalana i la guatemalenca ha estat molt emocionant, i s'ha pogut comprovar la millora dels jugadors i jugadores centre americans respecte de la primera edició d'aquesta competició l'any 2012 a El Salvador.

Han acompanyat a la Marta en aquesta "aventura" en Gerard Albiol de la Galera i els joves jugadors de la Penya del Bistec de Tordera Laia Roura i Biel Poch, dirigits per Toni Solé i Joan Mariages. Tot i que l'equip de Guatemala A ha estat el més potent en aquesta competició, en la modalitat d'equips mixtes de 4 bitllaires, la més important, els catalans han aconseguit la medalla d'or per només 3 punts de diferència després de sumar les 3 partides disputades.

A aquesta medalla d'or aconseguida amb tot l'equip, hi hem de sumar les tres de plata que la Marta ha aconseguit en dobles femenins amb la Laia, en individual a la suma i en individual màster (derrota de forma ajustada en la final contra la que ha estat l'estrella de la competició Natalie Rivera), i la de bronze en dobles mixtes fent parella amb en Biel.

Felicitem a la FCBB per haver pogut tirar endavant de nou aquesta competició i estem molt satisfets que el Siuranenc estigui representat en la Selecció Catalana. Que per molts anys sigui.

FELICITATS A LA MARTA I A TOTS ELS SEUS COMPANYS DE SELECCIÓ!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *