La gran festa del 25è Aniversari

Dissabte 27 de juliol. Arriba el dia de la gran celebració del 25è aniversari del Siuranenc. hem convidat a diferents clubs de tot Catalunya (no en podem convidar tants com voldríem): Alls Secs Piquen de Mont-ras, Fartucs Bitlles, la Galera, Miralcamp, Perxa d'Astor i Termites Llefià, i a un equip format per joves dels Lluïsos d'Horta.

Després d'un bon esmorzar comença el campionat de bitlles. Es disputen les dues primeres partides, i seguint el programa previst, a 3/4 de 12 hem de donar els premis del Fotoconcurs 25. Però la pluja fa acta de presència i ens esguerra la matinal. Afortunadament, podem preparar el dinar amb normalitat, i mentre l'arròs fa xup-xup aprofitem per lliurar els premis del Fotoconcurs i del campionat de bitlles, que guanyen els Alls Secs Piquen. També donem els records a tots els clubs presents.

A la tarda para la pluja, i el bon drenatge de les pistes ens permet fer l'original tirada individual preparada per a l'ocasió. Tots els cracks convidats comproven la dificultat de la prova. Finalment en José Luís Sánchez dels Alls Secs queda primer, seguit de Joan Legua dels Termites i tercer en Jordi Burgas, també dels Alls Secs.

Una gran festa per celebrar els 25 anys d'història del nostre club... i que en vinguin molts més!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *