Inaugurada la EXPOSIURANENC 25

El dimarts 10 de setembre vam inaugurar la EXPOSIURANENC 25, una exposició fotogràfica sobre els 25 anys d'Història del nostre club que podreu veure al vestíbul dels Lluïsos d'Horta (c/ Feliu i Codina, 7), fins a finals d'octubre.

L'acte d'inauguració va estar presidit per Ferran Herrera, president del club, que va agrair a tots els presents la seva assistència, i va lliurar records a persones que han col·laborat amb el club: Enric Vidal va rebre un record com a expresident (no el va poder recollir el dia del campionat), Lluís Cuevas el va rebre com a jurat del Fotoconcurs25, i Joaquim Terrades va ser obsequiat per la seva col·laboració en la preparació de l'exposició. També van rebre el record del 25è aniversari els Lluïsos d'Horta i la Coordinadora d'Entitats d'Horta, totes dues entitats representades pel seu president i presidenta, Miquel Àngel Aguilar i Roser Vall-honesta respectivament.

En Toni Solé va fer una breu explicació sobre les fotografies exposades, que reflecteixen el que és i ha estat el C.B. Siuranenc d'Horta. Un fulletó explicatiu dissenyat per Josep Maria Berlanga ajudarà a tots els visitants a gaudir de l'exposició. Acabada l'explicació, un brindis pel passat, present i futur del club.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *