La Selecció infantil guanya el Gran Premi Catalunya

IMPRESSIONANT I MERAVELLÓS!!! Aquests i molts altres qualificatius ens venen al cap per definir el què va passar dissabte al matí a les nostres pistes. Els joves bitllaires de la Selecció Catalana Infantil es van imposar al bo i millor de les bitlles catalanes en la onzena edició del Gran Premi Catalunya de Bitlles Catalanes.

Marta Subirats (Catalònia de Jesús), Jordi Monfulleda (la Penya del Bistec), Jordi Martínez (Vilafranca), Pol Viladrich (Olius), i Dúnia Rangel i Sara Arasa (Godall), van ser els grans protagonistes de la matinal bitllaire, en imposar-se amb un total de 751 punts, al Siuranenc d'Horta (746), Selecció Catalana Absoluta (742), Godall (742), Vall-llobrega (741), i Selecció Catalana Sub 25 (678). Dir que el jovent puja fort és totalment cert en el món de les bitlles

GODALL SUPERCAMPIÓ - El C.B. Godall va vèncer en el duel particular amb el Vall-llobrega per només un punt de diferència, gràcies a un gran llançament de Jaume Fandos en la última tirada de la segona partida. Els del Montsià, actuals campions de la Copa Generalitat van superar als campions de Catalunya.

HOMENATGE A LA SELECCIÓ DE BOWLING SIX - Encara estem de celebració del 25è aniversari del club, i hem volgut incloure en els actes de celebració un petit homenatge als joves que van representar a Catalunya a la 2a Copa Intercontinental de Bowling Six disputada el passat juliol a Guatemala.

RECONEIXEMENT - La FCBB ens va obsequiar amb un bonic record pels nostres 25 anys. en Joan Ricart, president de la federació va fer-ne el lliurament a Ferran Herrera, president del Siuranenc.

Tot això en una fantàstica matinal bitllaira

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *