ExpoSiuranenc 25è aniversari

Continuen els actes de celebració del 25è aniversari del Siuranenc !! Aquest proper dimarts 10 de setembre, a les 8 del vespre farem la inauguració de la EXPOSIURANENC 25, una exposició fotogràfica sobre la història del nostre club que podreu veure al vestíbul d'entrada dels Lluïsos d'Horta durant tot el mes de setembre i part d'octubre.

Hi haurà fotos de sortides, de celebracions, com la del podi del Campionat de Catalunya de l'any 1998, quan el Siuranenc va quedar tercer. No hi faltaran les quatre fotos premiades en els dos concursos fotogràfics que hem realitzat (fotos de Xavier Mena -2-, Anna Ruiz i Marta Solé), ni la foto de grup de quan vam rebre el Premi Horta-Guinardó l'any 2011. També podrem gaudir del cartell original que va dissenyar la il·lustradora i pintora hortenca Carme Solé Vendrell pel Campionat de Catalunya del 98.

La inauguració serà dimarts als Lluïsos d'Horta, però recordeu que abans, aquest dissabte 7 de setembre es disputa a les nostres pistes de la plaça Botticelli el Gran Premi Catalunya - Supercopa, amb els millors equips i bitllaires de la temporada passada. NO US PODEU PERDRE CAP DELS DOS ACTES !!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *