2019 L’any del 25è aniversari

El 2019 ha començat !!!! Un any molt important, ja que celebrarem el 25è aniversari del nostre club. Estem preparant un seguit d'actes per tal de donar rellevància a la celebració, però ara mateix, el més urgent és saber qui té el número 527 de la nostra "panera bitllaira"!!! Volem conèixer la persona afortunada que s'endurà cap a casa un joc de bitlles, un pernil, 6 ampolles de cava i sis de vi, a més d'un magnífic calendari editat pel club.

El programa del 25è aniversari encara s'està coent, però us podem avançar que inclourà un torneig de bitlles original, com sempre han estat els campionats de les nostres celebracions especials. També us avancem que hem sol·licitat a la Federació Catalana de Bitlles i Bowling que ens concedeixi l'organització del Gran Premi Catalunya - Supercopa 2019, que s'ha de celebrar el dia 7 de setembre. També estem preparant el segon concurs de fotografia digital - tema bitlles, evidentment - del que en tindreu les bases ben aviat.

Estigueu atents, que l'any serà mogut

2 Comments:

  1. MªDOLORS FLORENSA MIRÓ

    Bon Any i que amb tota la ilusió del mon compteu amb nosaltres per participar o ajudar amb el que us faci falta.
    Tenim molts bons records , entre ells la “BITLLA REINA” I D’ALTRES.

  2. Club de Bitlles "Sant Sebastià" de Castellserà

    Bon Any 2019 i sobretot molt bon 25è Aniversari de part de tota la gent del Club de Bitlles “Sant Sebastià” de Castellserà.

    Feliç i Bon Any Bitllaire amics i amigues del Siuranenc!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *