Ja som a quarts de final de la Copa Generalitat

Després de superar dues dures eliminatòries contra el Perxa d'Astor i els Emmurallats (dos equips de la comarca de la Selva), la primera jugada a casa i la segona a Hostalric, aquest proper diumenge 18 de juliol, el nostre equip s'enfrontarà en quarts de final de la Copa Generalitat al C.B. la Galera, un dels millors equips de la història de les bitlles catalanes, que curiosament, no ha aconseguit guanyar mai aquesta competició.

L'enfrontament es disputarà a les nostres pistes de la Plaça Botticelli del barri d'Horta de Barcelona i començarà a les 10:30 hores del matí. Segur que ens vindran a la memòria els fantàstics duel que vam mantenir amb la Galera durant les temporades en que es va celebrar la Lliga Nacional de bitlles.

L'equip del Siuranenc estarà format per David Basco, Jorge Bort, Ferran Herrera, Àngel Lorenzo, Mario Lucero, Josep Perea i Enric Vidal. Esperem que tinguin tots un bon dia i classificar-nos per la Final Four de la Copa Generalitat, que se celebrarà a les pistes del C.B. Termites Llefià a Badalona el diumenge 25 de juliol.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *