Ens ha deixat en Paco Ordi

Ahir dimecres 11 de novembre ens va deixar en Paco Ordi i Feliu, històric jugador del nostre club. Ja feia uns anys que en Paco estava delicat de salut, però la notícia del seu traspàs és un altre cop molt dur que ens ha tocat viure aquest trist any 2020.

ELS TRES DE LLAVORSÍ - En Paco es va incorporar al club a finals dels anys 90, en un campionat de Festa Major. Va veure en el programa d'actes que hi havia un campionat de bitlles i es va posar en contacte amb nosaltres i es va animar a jugar i competir. Gràcies a ell, també van fitxar pel Siuranenc l'Alfons Andorrà i en Joan Izaguirre. Tots tres tenien casa a Llavorsí, i tots tres van gaudir junts de les bitlles catalanes, tant a les activitats del club com durant l'estiu, en el torneig que organitzaven en aquest bonic poble dels Pirineus.

L'Alfons ens va deixar ja fa uns anys, i en Joan va traspassar el passat mes de febrer. Ara ha estat el torn d'en Paco. ELS TRES DE LLAVORSÍ, s'han tornat a reunir, i de ben segur que tots tres junts tornaran a organitzar grans partides de bitlles.

One Comment:

  1. Dolors Florensa Miró

    Ho sentim moltissim. La presi…Dolors i tot el Club de Bitlles Sant Jaume deBellpuig.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *