El Gran Premi Catalunya obrirà la temporada oficial

El proper dissabte 7 de setembre, les pistes de bitlles de la Plaça Botticelli seran l'escenari de l'obertura oficial de la temporada 2019-2020 de bitlles catalanes, amb la celebració del XI Gran Premi Catalunya - Supercopa, que aquest any servirà també per homenatjar al Siuranenc amb motiu del 25è aniversari.

Hi participarà el bo i millor de les bitlles catalanes: el C.B. Vall-llobrega, campió de Catalunya, el C.B. Godall, campió de la Copa Generalitat, el C.B. Siuranenc d'Horta, com a club amfitrió, i les Seleccions Catalanes absoluta, sub 25 i infantil, formades pels jugadors i jugadores més destacats en les competicions individuals de la temporada passada. Serà un honor i un goig per a nosaltres el fet que la Marta Solé competeixi, una vegada més, formant part de la selecció sub 25. Formen la selecció infantil els campions i campiones de Catalunya de les categories benjamina, alevina i infantil.

Tots els equips disputaran dues partides, jugant-se tots ells el Gran Premi Catalunya. A més, els equips Vall-llobrega i Godall es disputen entre ells la Supercopa. Sens dubte serà una gran matinal de bitlles que no us podeu perdre. US HI ESPEREM !!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *