25a Trobada de bitlles d’Horta

Com cada any, quan arriba la Festa Major d'Horta, el Siuranenc organitza la Trobada de bitlles, i ja en van 25!!!. En el campionat d'enguany hi han participat 16 equips representant a diferents entitats i serves del barri d'Horta, i alguna entitat no hortenca convidada expressament per a l'ocasió, com la Penya Barcelonista Foment Martinenc.

La matinal bitllaire ha estat, com sempre, una gran festa, on el més important són les relacions humanes i el bon rotllo tot fent unes tirades. Bitllaires experts i novells passant-s'ho d'allò més bé amb el nostre esport. Representats del Diables d'Horta, Foment Hortenc, Lluïsos d'Horta, CRAB Horta entre d'altres, no s'han volgut perdre aquesta gran jornada.

Ara toca preparar-se per a la competició oficial, que, Gran Premi Catalunya a banda, començarà el dia 6 d'octubre amb la primera jornada de Lliga Catalana - El Siuranenc visitarà al Sant Llorenç la Mola (Sant Llorenç Savall) - i les dues primeres partides de la Lliga Barcelona, que es disputaran a les nostres pistes de la Plaça Botticelli. Molta sort a tots els nostres equips!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *