Arrencada de cavall, parada…

A mitjans de setembre semblava que podríem tornar a competir, i així ho vam fer el diumenge 20, quan vam disputar la última jornada de la Lliga Catalana 2019/2020 contra la Penya del Bistec A.

Dues setmanes més tard va començar la Lliga Barcelona, dissenyada aquesta temporada per facilitar que es respectin les estrictes mesures de seguretat sanitària. El Siuranenc A va debutar amb victòria contra el Camp de l'Arpa, partida que es va jugar a les pistes del carrer Trinxant amb Meridiana. Els equips B i C van jugar a casa, entre ells i contra els Fartucs A i B. Dues victòries del B i tres derrotes del C.

Però la situació amb la Covid 19 ha tornat a empitjorar i ens hem vist en l'obligació de tornar a aturar la competició. A aquestes alçades ja s'hauria d'haver disputat el Campionat de Cataluya Individual en totes les seves categories, i el diumenge dia 8 de novembre hi havia prevista la disputa del Campionat de Catalunya de Clubs (amb participació del Siuranenc), i la segona jornada de la Lliga Barcelona... ARRENCADA DE CAVALL, PARADA D'ASE!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *