Punt i seguit

Fem un petit esborrany del moment on es trobem en les competicions col·lectives.

Lliga Barcelona
Fi de la primera fase de la Lliga Barcelona, on a l’últim partit disputat, el equip B ha quedat fora de les dos primeres posicions del grup, que son les que donen pas a lluitar per el títol, tot i haver tingut la posició guanyada durant bon temps d’aquesta primera part de la competició. A més, afegir que tant l’equip C com les Supernenes jugaran la segona fase dins del tercer grup. Segur que el bon ambient i les ganes de gaudir de les bitlles i els companys no decaurà en cap dels tres equips.

 

Lliga Catalana
Respecte al nostre equip A de Lliga Catalana, dir que una vegada acabada la primera volta, ens mantenim amb certa fermesa en la segona posició del grup 8, que ens donaria un cop més, bitllet de classificació per la Final de Catalunya de Clubs. Ànims i força, per mirar cap amunt amb tota d’il·lusió.

Copa Generalitat
Recordem també que em breu, s’iniciarà la competició de Copa Generalitat (de bons records per el nostre Club), on intentarem poder formar un bon equip que ens representi i ens faci arribar el més lluny possible.

 

Molta sort a tots i a totes en aquesta segona part de la temporada que comencem, i una empenta més per aconseguir el major nombre d’èxits possibles.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *