Primera jornada temporada 2017-2018

El passat diumenge 8 d'octubre van començar les competicions a la Lliga de Barcelona i Catalana.

Lliga de Barcelona

 

Els de Barcelona vam poder estrenar les pistes de la plaça Bottichelli en partida oficial i podem dir que, excepte algun petit detall, l'espai compleix amb escreix les expectatives. El nou sistema de marcar pistes és molt pràctic i amb el temps ho serà més. La proximitat del magatzem de material a les pistes (potser massa) facilita tot el muntatge, l'espai és una mica limitat, però si tots respectem un mínim ordre segur que serà suficient. Poder oferir beguda fresca també és un punt a favor, quan arribin jornades de calor ja veureu. Fins i tot els responsables de Parcs i Jardins han volgut que tot anés sobre rodes fent una poda considerable dels arbres que podien molestar en el tir. Per últim dir que l'entorn "graffitero" també aporta el seu punt de color. 

Pel que fa referència al tema esportiu, en aquesta primera jornada, com és habitual en les primeres jornades d'anys anteriors, hi va haver duel entre els nostres equips. Sens dubte el Siuranenc B serà ferm candidat al títol un any més, va guanyar les dues partides, i amb menys dubtes encara el Siuranenc C i les Supernenes s'ho passaran molt bé jugant a bitlles.

Si bé aquest any no comptem amb cap incorporació de nous jugadors volem destacar el retorn de l'Eduard Pros, que després d'alguns anys fora de la competició serà un bon reforç per al Siuranenc B.

Lliga Catalana

 

També el equip que disputa la Lliga Catalana va entrar en la competició amb bon peu. Amb dues victòries en el seu primer desplaçament fora de casa, a Torelló, on ens vam enfrontar al Somiserem.

Un altre any amb totes les il·lusions ficades per poder arribar a la fase final, i on volem també mencionar la tornada a la competició de Toni Solé, que amb ànims nous i engrescant-nos a tots, va iniciar el nou recorregut amb dos partides quasi immillorables.

Només es el primer pas. Però trepitjant fort.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *