Final de temporada

S'acumula la feina !!

La temporada ja gairebé ha acabat i volem fer un repàs dels últims resultats obtinguts pel nostre club. Com sempre, a l'apartat de fotos podreu veure un munt de molt xules.

Tan sols queda desitjar molta sort al club en la Final de la Copa Generalitat.

 

I una vegada més el Siuranenc arriba a la Final a 8 de la Copa Generalitat.

Aquest any hem tingut un recorregut dur, però amb moments plens d’ emoció. Tot va començar amb eliminatòria prèvia a Vilabrú, “la remuntada”, s’enrecordeu?. Després vam eliminar al Campió de la Lliga Barcelona Colobrers al seu camp. I finalment hem tingut també una partida prou ben disputada amb Tàrrega al nostre camp, per poder dir novament, que estarem a Vall.Llobrega a lluitar per aquesta Copa que sembla un trosset nostra.

Tenim un primer rival força fort, els Alls Secs, però si piquen o no, ja es veurà, nosaltres anirem amb la intenció de “pelar-los”.

Enhorabona Siuranenc !!!

 

Un final de Lliga Catalana apassionant (Godall 11 de juny de 2017)

Aquest any ens va tocar viatge llarguet, però a Godall vam parar uns quants Siuranencs amb l’ànim d’ intentar arribar el més alt.

I sense arribar a la meta desitjada, podem dir que vam fer un bon paper. Després d’una primera partida correcta amb 358 punts i una segona de les millors de la temporada amb 395, els nostre Club va passar el tall amb la segona posició dels setze equips en joc, i va arribar a la partida final entre els 5 millors equips d’aquest any. Ací va vindre la defallida, no passant del cinquè lloc.

Es pot desitjar més, podem esperar més, perquè tenim un munt de bons jugadors. Segur que l’any proper on amb les nostres noves pistes, més facilitats per entrenar i ganes i ànims renovats, u tornarem a intentar. En calent, dol no culminar aquesta fita, en fred crec que es per estar orgullosos i dir ben alt que: “som cinquens de Catalunya la Lliga 2016-2017”

Fem menció que el campió merescut de Catalunya van ser els nostres amics de La Galera, amb tres partides magistrals. Felicitats als campions i felicitats al nostre Siuranenc.

 

 

Final Campionat Individual (Palamós 4 de juny 2017)

No per pocs jugadors classificats, vam deixar de donar guerra a Palamós, i sense ser una instal·lació esportiva, jugar al seu Passeig Marítim va estar tot un luxe.

Molta qualitat bitllaire en totes les categories, amb finals apassionats fins l'últim bitllot.

Però les nostres dos subs, Marta e Irati lluitaren contra nervis i fortes rivals, deixant forta empremta i mantenint viu un dels bens més estimats del Siuranenc, l'illussió d'una joventut que ens permet continuar somniant.

Una vegada més el nostre nom apareix en les posicions més capdevanteres.

Felicitats a les dos, Marta e Irati. Campeones!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *