Ara si. Temporada oficial 2016-17 finalitzada

Ara si. Temporada oficial 2016-17 finalitzada a només faltar un fins després que farem la propera setmana amb el nostre Torneig Siurana.

Any com sempre ple d’ il·lusions, i com a vegades amb sabors agredolços de resultats. Aquestes ratlles van escrites amb el cor encara calent d’haver sigut eliminats a quarts de final de la Copa Generalitat per els Alls Secs de Mont-ras. Un caramelet que tens als llavis, i una espenta te’l lleva al últim sospir. Una no massa bona partida de cap dels dos equips, igualada fins el final, però que es decanta per ells. El restant... campió La Penya del Bistec que guanya a la final als Alls.

Resum, amarg o dolç de la temporada, depèn de la cara com vols mirar-ho:

Col·lectivament cap triomf “important”: quarts de Lliga Barcelona, segons de grup en Lliga Catalana, cinquens en la final de Clubs de Catalunya (Godall) i eliminats a quarts en la final a 8 de la Copa Generalitat (Vall-Llobrega).

Individualment: Nil, segon tant en circuit com en la final infantil aleví (La Sènia); e Irati en circuit primera sub-18 i segona sub-25, i tercera sub-25 a la final del Campionat de Catalunya (Palamós).

Només unes ratlles més. Se’ns presenta una nova temporada de trasllat. Si no incompleix ningú, la nostra nova casa serà Boticelli, amb tot el que representa, tant de lluita de molts i de molt de temps, com de noves facilitats d’entrenar, organitzar i fer sentir al Siuranenc un club com toca.

Vivim Siuranenc. Sentim Siuranenc. I si cal... lluitem Siuranenc.

Felicitats a tots, dons tots guanyem o perdem. Tots som un.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *